Business Town

IMPORTANȚA PROMOVĂRII ONLINE ȘI SOCIAL MEDIA

Fie că acceptăm asta sau nu, platformele de social media au un rol mai mult decât important în viața noastră. Știați că în lume există 3.5 miliarde de utilizatori ai platformelor de social media? Cât înseamnă asta? Aproximativ 45% din populația curentă a lumii, iar acest număr este doar în creștere.

În 2020 prezența pe social media a business-urilor nu ajută doar în a atrage clienți în plus, ci ajută la crearea unei imagini, a unui brand, iar acest lucru poate aduce doar beneficii. Conform ultimelor statistici, 90% dintre tineri sunt activi pe social media, iar prezența celor cu vârste de peste 50 de ani a crescut până la aproape 50%. Datorită acestor statistici majoritatea firmelor au optat să includă social media în strategia lor de marketing, iar 73% dintre ele au declarat că asta le-a ajutat.

Trăim într-o lume bazată pe review-uri, în care e mult mai ușor să aflăm părerea celorlalți despre produse, servicii sau chiar business-uri. E la îndemâna oricui să caute un review al oricărui produs sau serviciu, fapt pentru care 54% din căutările online de pe platformele de social media sunt pentru a căuta produse. De ce să nu profităm de asta?

Având în vedere că trăim cu un mini-laptop, cu o conexiune de super viteză la internet, în buzunar, nu a fost niciodată mai ușor să accesăm orice platformă din mediul online dorim. Fapt pentru care 91% din utilizatorii de social media accesează platformele de pe smart-Pahone.

Datorită vremurilor pe care le trăim și a evoluției tehnologiei, utilizarea social media în promovarea business-urilor online este o strategie de marketing care nu trebuie să lipsească din dezvoltarea unei companii, fiind probabil cea mai bună metodă existentă în ziua de azi.

Așa că, ne vedem online!

Echipa BusinessTown.


Sursa: https://www.oberlo.com/blog/social-media-marketing-statistics

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment